YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lüks villada feci ölüm

Beykoz'da bir işadamının 7 yaşındaki oğlu, yeni taşındıkları villanın araç kapısının altında kalarak yaşamını yitirdi.

Lüks villada feci ölüm

İstanbul Beykoz'da işadamı İsmail Üçüncü’nün 7 yaşındaki oğlu Burhan Yavuz, yeni taşındıkları villanın araç kapısının altında kalarak yaşamını yitirdi.

Vatan'ın haberine göre, İşadamı İsmail Üçüncü, bir süre önce Beykoz Görele Köyü Çınar Sokak’ta tripleks villasına taşındı. Aile, tek başına yaşayacakları villada oturmanın mutluluğunu yaşarken ansızın başlarına gelen trajik bir olayla sarsıldı. Dört çocuklu Üçüncü Ailesi’nin en küçük oğlu Burhan, top oynadığı sırada villanın 6 metrelik araç kapısının altında kalarak yaralandı. Ailesi tarafından hastaneye kaldırılan minik Yavuz, hemen yoğun bakıma alındı. Kafasından aldığı yara nedeniyle iki kez ameliyat edilen ve yaşama tutunmaya çalışan Yavuz, doktorlarının tüm çabalarına rağmen 6 gün sonra yaşamını yitirdi.

Burhaniye İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencisi minik Yavuz’un feci ölümü aileyi yasa boğdu. Korkunç kazaya tanık olan abla Büşra Üçüncü, “Her akşam bütün kapıları kapatarak eve giriyordum. Bir önceki akşam demir kapıyı kapamaya çalıştım ama sanki yerinden çıkarılmıştı. Uğraşmama rağmen kapatamadım. İçeri girip anneme söyledim. Ertesi günü annem çalışan işçilere söyleyince işçiler onu tekrar kızağın üzerine oturttular. Akşam üstü bu olay oldu. Üst katta odadaydım. Çok büyük bir gürültü duydum. Pencereye çıktığımda kardeşim kanlar içerisinde yerde, üzerinde de demir kapı vardı. Şok geçirdik. Kapıyı kaç kişi zar zor aldık” dedi.

Minik Yavuz, dün Edirnekapı Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze namazı sırasında acılı anne ile baba güçlükle ayakta durabildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler