YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Migros: Yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz

Beylikdüzü Migros’ta gece çıkan yangınla ilgili açıklama yapan Migros Ticaret A.Ş., yangının çıkış sebebinin henüz...

Beylikdüzü Migros’ta gece çıkan yangınla ilgili açıklama yapan Migros Ticaret A.Ş., yangının çıkış sebebinin henüz belirlenemediğini açıkladı. Şirket, en büyük tesellinin yangında can kaybının yaşanmaması olduğunu belirtti.
Migros’tan yapılan açıklamada, “05 Kasım Cumartesi günü Beylikdüzü Migros alışveriş merkezinde mağazalar kapandıktan sonra gece yarısı sebebi henüz belirlenemeyen bir yangın meydana gelmiştir. Yangının sebebi ve yarattığı maddi kaybın tespiti ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Yangın 5M mağaza sınırında kontrol edilmiş olup, mağazamız bütünüyle sigortalıdır. İtfaiye ekiplerinin derhal müdahale ettiği yangında herhangi bir can kaybının olmaması en büyük tesellimizdir.” denildi.
Açıklamada, “Migros Alışveriş Merkezi'nin bayramın ilk günü (yarın) öğleden sonra hizmete açılması için çalışmalar hızla devam etmektedir. 5 M Migros'u ise kısa sürede tekrar hizmete alana kadar, bayramda müşterilerimize yakın bölgedeki Akbatı ve Torium 5M'lerden, Beylikdüzü'nde Ekinoks ve Whitecorner, Bahçeşehir ve Esenyurt'ta Migros'lar dahil çevredeki diğer Migros'larla 15 mağazamızdan hizmet sunabileceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler