YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Parkta iki kardeşe infaz

Bayrampaşa'da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğrayan Mikail (34) ve Mustafa Güler (37) kardeşler öldü.

Parkta iki kardeşe infaz

Bayrampaşa'da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğrayan Mikail (34) ve Mustafa Güler (37) kardeşler, yaşamını yitirdi.

Olay, saat 23.00 sıralarında Bayrampaşa 60'ıncı Yıl Caddesi üzerindeki Terazidere Parkı'na meydana geldi. Mikail Güler ile ağabeyi Mustafa Güler, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından parkta bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıda vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı çok sayıda bıçak derbesiyle ağır yaralanan Mikail Güler, sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen ambulansta hayatını kaybetti.

Göğsüne aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Mustafa Güler ise, ambulansla Bezmialem Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Mustafa Güler de doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Parkta iki kardeşe infaz | www.mynet.com/video

Polis ekipleri, olayın meydana geldiği parkta yaptığı incelemede iki bıçak buldu. İki görgü tanığı da ifadelerinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler