YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkan Şoray: Kadir İnanır’a gelebilecek kötü bir şey canımı acıtır

Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray, akciğer ameliyatı olan Kadir İnanır’ı hastanede ziyaret etti. İnanır’ın moralinin...

Türkan Şoray: Kadir İnanır’a gelebilecek kötü bir şey canımı acıtır

Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray, akciğer ameliyatı olan Kadir İnanır’ı hastanede ziyaret etti. İnanır’ın moralinin çok iyi olduğunu söyleyen Şoray, “Birbirimiz için değerliyiz. Ona olabilecek en küçük kötü bir şey, benim canımı acıtır.” dedi.

Özel Memorial Hastanesi’ne gelen Türkan Şoray, Kadir İnanır’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından soruları cevaplayan Türkan Şoray, “Şu an çok mutlu ayrılıyorum. Çok güzel bir haberle ayrılıyorum. Kadir bey benim için çok değerli. Bizim mesleğimiz öyle bir meslek ki; o benim yol arkadaşım. Meslekte güzellikleri, zorlukları birlikte paylaştık. Onun için biz birbirimiz için çok değerliyizdir. Ona olabilecek en küçük kötü bir şey, benim canımı acıtır. Kaç gündür çok tedirgin ve çok üzgündüm. Bugün kendisini gördüm, çok moralliydi, ben de çok mutlu oldum.” diye konuştu.

Haberi ilk duyduğunda inanmak istemediğini söyleyen Şoray, “Bu kadar sevilmek ne kadar güzel bir şey. Tüm sevenleri çok üzüldü. Bütün bu sevgilere layık bir insan. Türkiye’nin yakışıklısı. İçeride, ‘sen güçlüsün, Fatsa’nın yetiştirdiği birisin dedim.” İfadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler