YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmir'de feci kaza; 3 ölü, 4 yaralı

İzmir Ödemiş'te, çırçır fabrikasına girmeye çalışan kamyona yandan çarpan minibüsteki 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

İzmir'de feci kaza; 3 ölü, 4 yaralı

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, çırçır fabrikasına girmeye çalışan kamyona yandan çarpan minibüste bulunan 7 kişiden 3'ü hayatını kaybederken 4'ü de yaralandı.

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında, Demircilik Köyü yakınlarında meydana geldi. Ödemiş'ten İzmir yönüne sisli olan yolda aşırı hız yaptığı iddia edilen 25 yaşındaki Volkan Eriş yönetimindeki 45 DY 770 plakalı minibüs, Ödemiş'in çıkışındaki bir çırçır fabrikasının önünde, fabrikaya girmeye çalışan 52 yaşındaki Muammer Çam yönetimindeki 44 HS 020 plakalı kamyona yandan çarptı.

Minibüsün ön koltuğunda oturan Zeliha Efe (26) ile kucağındaki 3 yaşındaki oğlu Poyraz Efe, kaza yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri, minibüsteki şoför Volkan Eriş, Zahide Yakanoğlu (33), Çağla Yakanoğlu, (11) Açelya Yakanoğlu (5) ve Aleyna Efe'yi (7), ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaralılardan Açelya Yakanoğlu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Volkan Eriş'te hastanedeki ilk müdahalesinin ardından İzmir Eğitim ve Arıştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tedaviye alınan 4 yaralanın da hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler