YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kablo hırsızı 25 bin voltla çarpıldı

İzmir'de bir metro istasyonunda kablo çalmak isterken 25 bin waltlık akıma kapılan Karanfil Sepetören alev topuna döndü.

Kablo hırsızı 25 bin voltla çarpıldı

İzmir'de bir metro istasyonunda kablo çalmak isterken 25 bin voltluk akıma kapılan Karanfil Sepetören alev topuna döndü. Hırsızlık olayının feci ölümle sonlandığı an ise saniye saniye kameralara yansıdı.

Konak ilçesinde bulunan 1218 sokakta bulunan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Kablo Şefliği'nde dün akşam saat 20.10 sıralarında meydana gelen olayda 16 yaşındaki Karanfil Sepetören'nin hırsızlık girişimi feci ölümle sonuçlandı.

İddialara göre yanında iki arkadaşı ile birlikte metro istasyonuna gelen Sepetören, arkadaşlarının yardımı ile tel örgülerle çevreli duvardan atlayarak bobinlere sarılı kablonun bir kısmını demir korkulukların arkasından arkadaşlarına uzattı. Genç hırsızın kendi imkanları ile tel örgülerle çevrili duvara tırmandığı ve dengesini yitirerek elektrik direğinde bulunan 25 bin voltluk kablolardan tutunmaya çalışması sonunu getirdi.

FECİ SON KAMERALARDA Olayın saniye saniye kaydedildiği görüntülerde ise Sepetören'nin söz konusu yerde tek olduğu ve bir süre kablolara sarılı bulunan bobinlerin arasında dikkat çekmemek için dolaştığı görülüyor. Bulunduğu yerden çıkmak için duvara tırmanan Sepetören, elektrik direğinde bulunan kablolardan tutunduğu sırada akımdan kaynaklanan patlama ile feci şekilde hayatını kaybediyor.

Güvenlik önlemlerine rağmen içeriye girmeyi başaran Sepetören'den ayakkabı tekinin elektrik direğinde asılı kaldığı ve diğerinin ise yanarak düştüğü yerdeki kül yığınları arasında kaldığı görülüyor.

Kablo hırsızı 25 bin waltla çarpıldı | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler