YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Katiller Irmak bebeği de yetim bıraktı

Siirt'in Eruh İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin düzenlediği hain saldırıda şehit olan Er Recep Garlı'nın evine ateş düştü.

Katiller Irmak bebeği de yetim bıraktı

Siirt'in Eruh İlçesi Bilgili Jandarma Karakolu'na, dün gece PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Er Recep Garlı'nın İzmir'in Bayındır İlçesindeki baba ocağına ateş düştü. Acı haber ile yıkılan şehidin eşi Serap Garlı eşinin kendisini arayarak, "Bana dua et, kızımızı benim için öp dedi" diye gözyaşı döktü. Kayınpeder Alpaslan İnaç ise damadının kendisine "Sende iki emanetim var. Onlara iyi bak' dediğini söyledi.

ŞEHİDİN EŞİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI(FOTO GALERİ)

Eruh İlçesi Bilgili Jandarma Karakolu'na saldıran teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Er Recep Garlı'nın acı haberi, Bayındır'da oturan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. 15 aylık Irmak adında bir kızı olan şehit Garlı'nın 3 yıllık eşi Serap Garlı, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Gözüyaşlı eş son konuştuklarında, "Bana dua edin dedi. Çocuğuma iyi bakın dedi. Kızımızı benim için öp dedi. Kızım o anda uyuyordu, onu uyandırma uyanınca benim için öpersin dedi. Ben başınızda yokum kendinize dikkat edin dedi" diye konuştu.

Katiller Irmak bebeği de yetim bıraktı | www.mynet.com/video

Oğluyla en son, dün konuştuğunu söyleyen acılı baba Abdulaziz Garlı ise, "Dün sabah konuştuk. Akşam ise şehit haberi geldi. Son konuşmamızda bana dua etmesini istedi, çocuğu ve eşine iyi bakılmasını istedi. Bayramda izine geleceğini söylemişti. 9 aylık askerdi" dedi.

'SENDE İKİ EMANETİM VAR, İYİ BAK' Şehidi en son dağıtım iznine geldiği zaman yüzyüze gördüğünü ifade eden kayınpeder Alpaslan İnaç ise şunları söyledi:

"En son dağıtım iznine geldiğinde görüştük. Telefonla iki gün önce görüştüm. 'Arkamdan duanızı eksik etmeyin' dedi. 'Buralar çok tehlikeli baba. Gelince balığa gideceğiz.' Sık dişini sende iki emanetim var. Onlara iyi bakın' dedi."

Bayındır Kaymakamı Alaattin Aktaş, Belediye Başkanı Mehmet Kerpiş de baş sağlığı dilemek için şehidin evine geldi.

DİYARBAKIR'DA TOPRAĞA VERİLECEK Abdulaziz ve Cahide Garlı çiftinin en büyük çocukları olan şehit Recep Garlı'nın askere gitmeden önce Gümüldür'de bir otelde çalıştığı öğrenildi. Diyarbakırlı olan Garlı ailesi, şehit oğullarının cenazesini Diyarbakır'da toprağa verecek. Garlı ailesi, cenazeyi teslim almak üzere İzmir'den Diyarbakır'a gitti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler