YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kendisine ilişki teklif eden adamı öldürdü

İzmir’in Torbalı İlçesi’nde, 18 yaşındaki M.Ç., kendisine ilişki teklif eden 50 yaşındaki Yaşar Koçak'ı bıçaklayarak öldürdü.

Kendisine ilişki teklif eden adamı öldürdü

İzmir’in Torbalı İlçesi’nde, 50 yaşındaki Yaşar Koçak, evinde bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan üç kişiden 18 yaşındaki M.Ç. jandarmadaki sorgusunda, suçunu itiraf edip, Koçak’ı kendisine sapık ilişki teklif ettiği için öldürdüğünü ileri sürdü.

Dün saat 11.00 sıralarında, Torbalı’daki bir ambalaj fabrikasında bekçi olarak çalışan Yaşar Koçak’ın, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi, Değirmen Caddesi, Numara 65’teki evinin kapı camının kırık olduğunu farkeden komşuları, hırsız girdiğini sanıp jandarmayı aradı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, eve girdiklerinde salonda bekar olan Koçak’ın yerde kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Koçak’ın, 2’si göğsü, 1’i kalbine isabet eden 3 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi. Evde hırsızlık yapıldığına dair bir bulguya ise rastlamadı. Kanın kurumuş olmasından cinayetin bir gün önce işlendiği tespit edildi.

TELEFONU YAZILI NOT YAKALATTI
Jandarmanın evdeki aramasında Koçak’ın montunun cebinde telefon numarası yazan bir not kağıdı bulundu. Nottaki telefonun Koçak’ın 3 yıl önce bir tekstil fabrikasında birlikte çalıştıkları M.Ç.’ye ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine jandarma, M.Ç.’nin İnönü Mahallesi’ndeki evine saat 22.00’da operasyon düzenledi. M.Ç. ile yanındaki arkadaşları 15 yaşındaki M.Ü. ve 19 yaşındaki F.K. gözaltına alındı. Zanlılardan M.Ç., jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf edip, Koçak’ı kendisine cinsel ilişki teklif ettiği için öldürdüğünü ileri sürdü.

Bir süredir işsiz olduğu öğrenilen M.Ç.’nin ifadesinde, “Daha önce birlikte çalıştığımız Koçak, bana cinsel ilişki teklifinde bulunmuştu. O zaman kendisini uyarmıştım. Olay günü telefon edip, yine bu ahlaksız teklifini yineledi, tartıştık. Bunun üzerine evine gittim. Kapı camını kırıp, içeri girip, evden getirdiğim ekmek bıçağı ile kendisini öldürdüm” dedi. Jandarma, suç aleti bıçağı da M.Ç.’nin kaçarken attığını söylediği, yol kenarında buldu.

Gözaltına alınan üç kişinin işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler