YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ormanda dehşet

İzmir'de Recep Ç., İrlandalı sevgilisi 15 yaşındaki Shanon Grahon'un evlenmelerine izin vermediği annesi ve arkadaşını bıçaklayarak öldürdü.

Ormanda dehşet

İzmir'in Buca İlçesi'nde İrlandalı iki kadın, ormanlık alanda bıçakla boğazları kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili olarak öldürülen Marion Elizabeth Grahon'un, kızı 15 yaşındaki Shanon Grahon ile evlenmesine izin vermediği Recep Ç.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Kuşadası'nda garsonluk yapan Recep Ç., sorgusunda gezme bahanesiyle iki kadını İzmir'e götürüp ormanlık alanda öldürdüğünü itiraf etti.

Olay, Buca ilçesi Kaynaklar Mahallesi'nde meydana geldi. Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde garsonluk yapan 17 yaşındaki Recep Ç., bir süre önce tanıştığı İrlandalı turist 15 yaşındaki Shanon Grahon ile aşk yaşamaya başladı. İki aşık evlenmeye karar verdi, ancak, Shanon Grahon'un annesi 54 yaşındaki Marion Elizabeth Grahon buna karşı çıktı.

İZMİR'E GÖTÜRÜP ÖLDÜRDÜ Shanon Grahon tekne gezisinde iken Recep Ç., Marion Elizabeth Grahon ve birlikte tatil yaptığı arkadaşı 54 yaşındaki Katy Wins More'yi gezdirme bahanesiyle M.K. yönetimindeki taksiyle İzmir'e getirdi. Burada da babası E.Ç.'nin arabasını alan Recep Ç., iki kadını Buca İlçesi'ne bağlı Gökdere Köyü, Yeni Buca Mezarlığı yolu üzerindeki ormanlık alana götürdü.
KANLI ELBİSELERİ ÇÖPE ATTI Recep Ç., burada yanında taşıdığı bıçağı çekip, iki İrlandalı kadını boğazlarını kesip hunharca öldürdü. Daha sonra arabaya atlayan Recep Ç., tekrar Kuşadası'na döndü. İşyerine giden Recep Ç., üzerindeki kanlı elbiseleri çıkarıp bir çöpe atarak yenilerini giydi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ Bir süre sonra tekne gezisinden dönen Shanon Grahon, evde bulamadığı annesine tüm çabalarına karşın ulaşamayınca polise haber verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, öldürülen Marion Elizabeth Grahon'un, kızıyla Recep Ç.'nin evliliğine karşı çıktığı bilgisine ulaşınca soruşturmayı bu yöne kaydırdı.

İşyerinden bir süreliğine izin aldığı bilgisine ulaşan polis ekipleri, Recep Ç.'yi gözaltına aldı. Recep Ç., götürüldüğü polis merkezindeki çapraz sorgusunda suçunu itiraf etti. Olay yerine götürülen Recep Ç., burada öldürdüğü Elizabeth Grahon ve Katy Wins More'nin cesetlerinin yerini gösterdi.

İrlandalı iki kadının cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili Recep Ç.'nin babası E.Ç. ile taksi şoförü M.K. gözaltına alındı.

SESSİZCE DUVARIN DİBİNDE OTURDU Recep Ç.'nin işyerine geldiğinde şüpheli hareketler sergilediğini belirten meslektaşları, "Recep, geldiğinde çok farklıydı. Bir süre sessiz sessiz duvarın dibinde oturdu. Daha sonra üzerindeki eşyaları değiştirdi. Daha sonra bir poşet içinde çöpe bir şeyler attı" dedi.

Polisin çöpte yaptığı aramada üzerinde kan lekeleri olan kıyafetleri bulduğu öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler