YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pınar Karşıyaka, Belçika deplasmanında galibiyet arıyor

FIBA Eurochallenge’de mücadele eden Pınar Karşıyaka, yarın Belçika deplasmanında Antwerp Giants ile karşı karşıya gelecek.FIBA...

Pınar Karşıyaka, Belçika deplasmanında galibiyet arıyor

FIBA Eurochallenge’de mücadele eden Pınar Karşıyaka, yarın Belçika deplasmanında Antwerp Giants ile karşı karşıya gelecek.
FIBA Eurochallenge’deki temsilcilerimizden Pınar Karşıyaka, yarın L Grubu’ndaki 5. maçında Belçika’nın Antwerp Giants takımı ile karşı karşıya gelecek. Mücadele TSİ 21.30’da başlayacak.
Pınar Karşıyaka L Grubu’nda iki galibiyet ve iki mağlubiyet ile ikinci sırada yer alırken, Antwerp Giants ise 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile üçüncü sırada yer alıyor.
L Grubu’nun ilk maçında rakibini evinde konuk eden Pınar Karşıyaka, bu mücadeleden 70-51’lik skorla galip ayrılmıştı.
Bu önemli karşılaşma öncesinde Pınar Karşıyaka'nın 3 oyuncusu çift haneli sayılarla mücadele ediyor. Takımın en skorer ismi 19.5 sayılık ortalaması ile Mire Chatman olurken, Jovo Stanojevic 19.1 ve Jeffery Morgan da 10 sayılık ortalamalarla mücadele ediyorlar. Pınar Karşıyaka’da en çok ribaund alan oyuncu 7.9 ribaundluk ortalaması ile Jovo Stanovic, en çok asist yapan oyuncu ise 3.9 asistlik ortalaması ile Mire Chatman.
Antwerp Giants’da ise takımın en skorer oyuncusu 16.9 sayılık ortalaması ile Michael Roll. Temsilcimiz geride kalan maçlarda rakip potalara maç başına ortalama 79.9 sayı bırakırken, Antwerp Giants ise 74.2 sayılık bir ortalamaya ulaştı.
Pınar Karşıyaka’nın 34.5 ribaund ortalamasına karşı, Belçika temsilcisi 30.1 ribaund ile mücadele ediyor. Sayı yollarında temsilcimize oranla biraz daha etkili bir görüntü çizen Antwerp Giants, maç başına 15 asist yaparken, Pınar Karşıyaka ise 11.7 asistlik bir ortalama ile mücadele ediyor. Top kaybında her iki takımın da istatistikleri eşit. Her iki takım da maç başına 14.9 top kaybı yaptı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler