YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Urla Tcdd Kampı Sezona Yeni Çehresiyle Hizmet Veriyor

Yıllardır Urla'nın İskele Mahallesi'nde TCDD personeline hizmet veren kamp, bu yıl çok daha hareketli ve...

Yıllardır Urla'nın İskele Mahallesi'nde TCDD personeline hizmet veren kamp, bu yıl çok daha hareketli ve kaliteli hizmet üretiyor.

2013 sezonu için kamp içersinde çok değişik tadilatlar yapıldı. Asıl olarak TCDD çalışanlarına yaz aylarında kısa (6) ve uzun (12) gün olarak devreler halinde hizmet veriliyor. Kamp 86 aileyi barındıracak odaya sahip. Genelde TCDD personeline tahsis edilen odalarda boş yer olursa müracaat eden vatandaşlarda yararlanabiliyor. Tahsisli personelin yanı sıra günübirlik hizmet veren tesislerde, kamu personeli ve kamu personeli olmayanlara ayrı fiyat uygulaması yapılıyor. Günübirlik tesislere alınanlar denizden ve diğer hizmetlerden yararlanabiliyor. Kampın genel görünümüne bakıldığında çok temiz düzenli bir hizmet verildiği görülebiliyor.

Kamp müdürü Orhan Güneş kamp tesisleri hakkında; “Tesislerimiz bu yıl daha değişik bir hizmet anlayışı ile işletiliyor. Tesislerimize kısa veya uzun dönem gelen personelimizin iyi bir tatil yapması için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Tesislerimizde tahsisli personel dışında diğer vatandaşlarımıza da hizmet veriyoruz. Günübirlik gelenler kamp tesislerimizin tüm birimlerinden faydalanabiliyorlar. Lokanta bölümümüzün alakart kısmından herkes yararlanabilmektedir. Bu yıl ayrıca Yazlık sinema tesisimizde yerlerde minderlerde oturup çaylarını yudumlayan misafirlerimiz sinemamızı seyrediyorlar. Ayrıca iki adet su kaydırağımız çocuklara ve büyüklere hizmet veriyor. Deniz bölümümüzde kurtarma sandalı ile karada her daim iki kurtarma personelimiz hazı r bulunuyor. Sahildeki güneşlikler ve su kaydırakları tamamen ücretsizdir. Kampımızdan yararlanan herkese eşit hizmet veriliyor, ayırım yapılmıyor. Tesislerimizde, lokantamız, sinemamız, diskomuz, Tanju Okan salonumuz, araç park yerimiz yeterli olduğu kadar herkesin hizmetinde.” dedi.

Mynet Youtube

Urla Tcdd Kampı Sezona Yeni Çehresiyle Hizmet Veriyor

Yıllardır Urla'nın İskele Mahallesi'nde TCDD personeline hizmet veren kamp, bu yıl çok daha hareketli ve...

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler