YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hızlı Tren Projesi

Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Adana-Nurdağı-Gaziantep Hızlı Tren Hattı’nın Türkoğlu’ndan geçmesi gerektiğini bildirdi.Taşhan konuya ilişkin...

Hızlı Tren Projesi

Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Adana-Nurdağı-Gaziantep Hızlı Tren Hattı’nın Türkoğlu’ndan geçmesi gerektiğini bildirdi.

Taşhan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Türkoğlu’nda kurulacak Lojistik Merkezle birlikte Hızlı Tren Hattı’nın daha da önem kazanacağını söyledi. Konuyla ilgili milletvekilleri, siyasiler ve bürokrasiyle birlikte gerekli girişimlerin yapıldığını dile getiren Taşhan, şunları kaydetti:

“Hızlı treni kaçırmamalıyız. Otoban konusunda bunu kaçırdık, kaybettik, hızlı trende kaybetmemeliyiz. Şu an gündemdeki Adana-Nurdağı-Gaziantep hızlı trenini Nurdağı Türkoğlu-Gaziantep şeklinde olması Kahramanmaraş’a hızlı trenin gelmesi demektir. Kahramanmaraş demek Türkoğlu demektir. Türkoğlu’na yapılan Lojistik Merkez Türkoğlu’nun değil, Kahramanmaraş’ındır. Türkoğlu’na gelen hızlı tren Türkoğlu’nun değil Kahramanmaraş’ındır. Dolayısıyla bu konuyla ilgili biz vekillerimizle, siyasilerimizle bürokrasimizle gerekli girişimlerde bulunuyoruz. Mutlaka ve mutlaka Gaziantep’e gidecek olan hızlı tren eğer kullanışlıysa Türkoğlu’na gelsin. Bunun değerlendirmesini yapacak Devlet Demir Yolları ve Ulaştırma Bakanlığı’dır. Biz bunu talep ediyoruz.”

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler