YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kars'ta Çocuklar Tiyatro Oyunu Ile Hem Düşündü Hem Güldü

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Kolejin ana sınıfı ve ilkokul...

Kars'ta Çocuklar Tiyatro Oyunu Ile Hem Düşündü Hem Güldü

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Kolejin ana sınıfı ve ilkokul öğrencileri ile davetli okulların öğrencileri 'Afacan Çocuk Tiyatro Grubu'nun gösterisi, Hacivat-Karagöz oyunu ve yanılmaca gösterilerini birlikte seyretti.

Sultan Alparslan Koleji çok amaçlı salonunda gerçekleşen ve üç seans halinde sahnelenen oyunun 1. seansını anasınıfı 1. ve 2. sınıflar izlerken, 2. seans ise kolejin kardeş okulu olan Kars Merkez Bozkale İlkokulu, 3 ve 4. sınıfları izledi. 3 seansa ise, Kars merkezde eğitim veren tüm ana sınıflarının 5 yaş öğrencileri davet edildi.

Kolej Müdürü Fatih Akaslan, öğrencilerin sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Akaslan, “Bu tür etkinlikler çocukların sosyal gelişimi ve okul motivasyonu açısından önemli. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek.” diye belirtti.

Tiyatroya davet edilen okullardan 30 Ekim Anaokulu Müdiresi Gülden Akbaş Demirel ise “Öğrencilerimiz bu tiyatroda çok eğlendiler, güldüler ve hoşça vakit geçirdiler. Sultan Alparslan Koleji idareci ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencilere tiyatronun ardından balon hediye edilerek okuldan şenlik havasında uğurlandı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler