YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kars'ta Tüfekle Vurulmuş Yavru Ayı Bulundu

Sarıkamış ilçesinde tüfekle vurularak telef edilmiş yavru ayı bulundu.

Sarıkamış ilçesinde tüfekle vurularak telef edilmiş yavru ayı bulundu.

Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Olgun Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Acısu Deresi mevkisinde yerde tüfekle vurulmuş bir yavru ayı bulduğunu söyledi.

Karaurgan bölgesinden ilçe merkezine geldiği sırada yol üzerinde yavru ayının yerde yattığını gördüğünü belirten Şen, "Temkinli olarak yanına yaklaştım. Fakat cansızdı ve yerlerde kan vardı. Ayıyı çevirdiğimde kafasında ve karın bölgesinde kurşun izleri bulunuyordu. Ayının bulduğum yerde vurulmuş olabileceğini düşünüyorum" dedi.

Şen, yavru ayıyı inceleme yapılmak üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne götürdüğünü ifade ederek, "İlçe müdürü Ali Yalçın, veteriner hekimlerimizi ve hayvan sağlığıyla ölüm raporu tutabilecek arkadaşlarımızı da arayarak durumdan haberdar ettim. Konuyla ilgili olarak Kaymakamlık, Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve jandarma yetkilileri de haberdar edildi" dedi.

Muhabir: Hüseyin Demirci / Selami Küçükoğlu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler