YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Vekili Yavuz’dan Tkdk’ya Ziyaret

Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz ve Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Saim Sayan ve Mehmet...

Başkan Vekili Yavuz’dan Tkdk’ya Ziyaret

Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz ve Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Saim Sayan ve Mehmet Çağılcı, TKDK Kastamonu İl Koordinatörü Eniz Gökçek ve ekibini ziyaret etti.

Ziyarette İl Koordinatörü Gökçek, “Kurumun Avrupa Birliği’ne Katılım Öncesi uyumun sağlanması amacıyla kurulduğunu belirterek, teşkilat yapısını ve bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetler ile IPARD kapsamında destek sağlanacak yatırım alanları, başvuru koşulları, uygun harcamalar, hibe süreci, destek tutarları hakkında bilgi verdi. Gökçek, “9. Başvuru Çağrı Döneminde toplam 26 proje başvuru yaptı. Toplam yatırım bütçesinin 21 milyon 578 bin 512 TL ve TKDK’dan talep edilen destek miktarı 13 milyon 363 bin 153 TL’dir” dedi.

TKDK’nın Kastamonu için büyük bir ekonomik potansiyel oluşturduğunu belirten Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, “Ayrıca ilgili birçok sektörlere de pozitif anlamda katkı sunacak. Özellikle de yapılan tanıtım ve destek çalışmalarında Koordinatörlük personelini çok yetkin bulduk. Çalışma şeklini çok beğendik” diye konuştu.

Gökçek ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Yavuz, TKDK İl Koordinatörlüğünün Kastamonu’ya hayırlı olmasını diledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler