YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tosya’da Yaralı Geyik Bulundu

Tosya ilçesi Ortalıca beldesi D-100 karayolu kenarında yaralı bir geyik bulundu. Gece saat 01.30...

Tosya’da Yaralı Geyik Bulundu

Tosya ilçesi Ortalıca beldesi D-100 karayolu kenarında yaralı bir geyik bulundu. Gece saat 01.30 sıralarında D-100 karayolunda aracı ile seyir halinde olan Ahmet isminde duyarlı bir vatandaş, Tosya Belediyesi itfaiye ekiplerini arayıp durumu bildirdi. İtfaiye ekipleri yanlarına bir veteriner alarak yaralı geyiğin bulunduğu yere geldi. İtfaiye ekipleri yolun kenarında bir aracın çarpması sonucu yaralı şekilde yatan geyikle karşılaştı. Şarampolde kımıldamadan hareketsiz bir şekilde yatan geyiği gören itfaiye ekipleri geyiğin ölmüş olduğunu düşündü. Veterinerin geyiği muayene etmesi sonucu geyiğin ölmediği anlaşıldı. İtfaiye ekipleri acil olarak yaralı geyiği sedye ile itfaiye aracına taşıyarak itfaiye merkezine getirdi.

İtfaiye merkezinde veteriner yaralı geyiği tekrar muayene ederek acil olan tedavisini yaptı. Daha sonra Milli Parklar Av ve Yaban Hayatı yetkililerini arayıp yaralı geyik hakkında bilgi verildi, bir an önce detaylı tedavisi için itfaiye merkezinden alınması gerektiği ifade edildi.

Tosya’da Yaralı Geyik Bulundu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler