YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Silahını temizlerken hamile eşini öldürdü

Kocaeli Dilovası'nda silahını temizlerken yanlışlıkla tetiğe dokunan Kerim Karik, 6 aylık hamile eşi Pınar Karik'in ölümüne neden oldu.

Silahını temizlerken hamile eşini öldürdü

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde silahını temizlerken yanlışlıkla tetiğe dokunan Kerim Karik, bu sırada odada bulunan 6 aylık hamile eşi Pınar Karik'i karnından vurdu. Ağır yaralanan Pınar Karik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, talihsiz koca gözaltına alındı.

Dilovası İlçesi Turgut Özal Mahallesi'nde oturan Kerim Karik, odada silahını temizlerken, parmağı tetiğe dokundu. Bir anda ateş alan siahtan çıkan mermiler, bu sırada odada bulunan eşi Pınar Karik'in karnına isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Pınar Karik ağır yaralandı. Kerim Karik, hemen eşini özel otomobille Dilovası'ndaki özel bir tıp merkezine, buradan da Darıca İlçesi'ndeki Farabi Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Burada ameliyata alınan Pınar Karik ve karnındaki bebeği, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olay sonrası Kerim Karik, polis tarafından gözaltına alındı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler