YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Küçük kızı, başını duvara vura vura öldürdü

Konya'nın Akşehir ilçesinde 3 yaşındaki kız çocuğunun darbedilerek öldürülmesiyle ilgili baba ile birlikte yaşadığı kadın tutuklandı.

Küçük kızı, başını duvara vura vura öldürdü

Konya'nın Akşehir İlçesi’nde merdivenden düştüğü gerekçesiyle hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki H.Ş. adlı kız çocuğu, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Olay günü H.Ş.’yi başını duvarlara vurarak dövdüğü iddia edilen babasının birlikte yaşadığı Zehra K. ile küçük çocuğun babası Murat Ş. tutuklandı.

Akşehir İlçesi'nde bir yıl önce eşinden boşanan Murat Ş.’nin 3 yaşındaki kızı H.Ş., birkaç gün önce merdivenden düştüğü gerekçesiyle ailesi tarafından Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan H.Ş., Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Tedaviye alınan H.Ş., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Vücudunda morluklar oluşan genç kızın ölümünü şüpheli bulan doktorlar polise haber verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Murat Ş. ile birlikte yaşadığı Zehra K.’yı gözaltına aldı. Çift sorgusunda küçük çocuğun merdivenden düştüğünü iddia etti.

Küçük kızı, başını duvara vura vura öldürdü | www.mynet.com/video

Zehra K'nın ilk eşinden olan 8 yaşındaki oğlu M.K, annesinin H.Ş.’yi olay günü dövdüğünü söyledi. Küçük çocuk annesinin başına duvarlara vurduğunu iddia ettiği H.Ş.’yi rahatsızlanınca hastaneye götürdüklerini belirtti.

Polisteki işlemlerinin ardından Akşehir Adliyesine sevk edilen Murat Ş. ile Zehra K. tutuklandı.

Mersin'in Aydıncık İlçesi'nde oturduğunu belirten ve haber verilmesi üzerine Konya'ya gelen küçük kızın annesi 29 yaşındaki Özlem Y. ise, M.Ş.. ile 8 yıl evli kaldıklarını ve aldatıldığı gerekçesiyle geçen Haziran ayında boşandıklarını söyledi. Boşandıktan sonra kızının velayetinin babasına verildiğini belirten anne Özlem Y. şöyle dedi:

"Mahkeme kararı ile kızım eski eşimde kaldı. O da sevgilisiyle birlikte yaşıyordu. Boşandıktan sonra kızımı bir kez gördüm. Sürekli telefonla görüşüyorduk. Pazar günü ise polisler kızımın merdivenden düştüğünü belirtip, hastaneye gelmemizi söyledi. Ben de kardeşimle Konya'ya geldim. Biz geldiğimizde kızım yoğun bakım altında idi."
İŞKENCE İDDİASI
Kızının vücudunda morluklar olduğunu anlatan Ö.Y., 'Doktorlar morlukların yanı sıra cinsel organı ve makatında yara olduğunu söyledi. Kızıma işkence yapıldığını düşünüyorum. Eski eşim bana evlilik dönemimizde hiç şiddet uygalamadı. Ama sevgilisinin kızıma işkence yaptığı iddia ediliyor. Suçlulurın en ağır şekilde cezalanmasını istiyorum' diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler