YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Babasına ait otomobilde intihar etti

KONYA'da 25 yaşındaki Barbaros Niyazi Köse, babası Jandarma Astsubay Başçavuş K.K.'ye ait otomobilde ölü olarak bulundu.

Babasına ait otomobilde intihar etti

KONYA'da 25 yaşındaki Barbaros Niyazi Köse, babası Jandarma Astsubay Başçavuş K.K.'ye ait otomobilde ölü olarak bulundu. Polis yaptığı incelemede Köse'nin babasının beylik tabancasıyla başına bir el ateş ederek intihar ettiğini tespit etti.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Konya- Ankara karayolu yüksek hızlı tren hattı yakınındaki arazide meydana geldi. Çikolata fabrikasında işçi olarak çalışan Barbaros Niyazi Köse, bugün İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Astsubay Başçavuş K.K.'ye ait 20 TC 073 plakalı otomobili alıp yüksek hızlı tren hattının yakındaki boş bir araziye gitti. Bu sırada yüksek hızlı tren hattı bakım görevlileri otomobilden silah sesi duydu. Bunun üzerine polise haber verdi.

Olay yerin gelen polis ekipleri kapıları kilitli olan ve Bülent Ersoy'un CD'den şarkılarının yüksek sesle çalındığı otomobilin arka koltuğunda Köse'yi başından vurulmuş olarak buldu. Otomobilin kapıları çilingir yardımıyla açılırken çağrılan sağlık görevlileri Köse'nin yaşamını yitirdiğini saptadı. Polis yaptığı araştırma Köse'nin astsubay başçavuş olan babası K.K.'nin beylik tabancasıyla belirlenemeyen nedenle başına bir el ateş ederek intihar ettiğini saptadı. Köse'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Selçuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hasan DÖNMEZ/KONYA, (DHA)

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler