YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konya'da kültür akşamları büyük ilgi görüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından '100 Gün 100 Etkinlik' programları kapsamında düzenlenen Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür...

Konya'da kültür akşamları büyük ilgi görüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından '100 Gün 100 Etkinlik' programları kapsamında düzenlenen Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali Cennetin Rengi isimli sinema gösterimi, Oğuz Saygın söyleşisi ve halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 Gün 100 Etkinlik programları kapsamında düzenlenen Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali birbirinden güzel etkinlikler ve yoğun katılımla devam ediyor. Birbirinden ünlü sanatçıların konser verdiği, seminer, söyleşi, tiyatro ve sinema gösterimlerinin yapıldığı etkinliklerde gerçekleştirilen Cennetin Rengi isimli sinema gösterimi büyük beğeni topladı. İran yapımı olan ve Majid Majidi’nin senaryosu yazıp yönettiği duygusal filmi çok sayıda Konyalı izledi. Kültürpark Amfi Tiyatro’da izlenen filmin konusu; çevresini sadece dokunarak ve duyarak anlamaya çalışan görme engelli küçük bir çocuğun dünyası idi.

Etkinliklere daha sonra konuk olan Hafıza Eğitim Uzmanı Oğuz Saygın yüzlerce kişiye hayatta başarının yollarını anlattı. Dikkat eksikliği ve takım ruhu gibi konularda izleyicileri de dahil ederek farklı bir seminer veren Saygın büyük ilgi gördü. Etkinliklerde ayrıca, Kültür Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu farklı yörelere özgü halk oyunlarını sergiledi. Birbirinden güzel oyunları başarıyla sahneleyen ekip ayakta alkışlandı.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 Gün 100 Etkinlik programları kapsamında düzenlenen Kültürpark Akşamları, Altınbaşak Kültür ve Sanat Festivali’nde 7 Haziran Salı akşamı Benden Sonra Ölüm Gelir isimli tiyatro, 8 Haziran Çarşamba günü ise Avatar isimli sinema gösterimi yer alacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler