YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Vali Doğan, MÜSİAD Konya Şubesi'ni Ziyaret Etti

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek'i ziyaret etti.

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek'i ziyaret etti.

Şimşek, ziyarette yaptığı konuşmada, MÜSİAD'ın şehrin değerine katkı sağlamak için çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Lojistik merkez projesinde verdiği destekten dolayı Doğan'a teşekkür eden Şimşek, "Lojistik merkez projesi şehrimizin ihracat potansiyelinin yükseltilmesi adına önemli bir adım olmuştur. Limana daha hızlı ulaşabilmemiz, ürettiğimiz ürünleri dünya pazarlarına daha güvenli ve ekonomik taşımamızı da sağlayacaktır. Çalışmalarımızın her aşamasındaki desteğiniz bizlere güç vermiştir" diye konuştu.

Vali Doğan ise MÜSİAD'ın şehre önemli katkılar sağladığını dile getirdi.

Şehrin gelişmesinde üniversiteler ne kadar önemliyse sivil toplum kuruluşlarının da öneminin o kadar büyük olduğunu anlatan Doğan, "Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Lojistik merkez çalışmalarında gelinen noktada birçok önemli uluslararası kuruluşun Konya'ya gelme talebinde bulunması projenin önemini ortaya koyuyor" dedi.

Doğan, Konyalı sanayicilerin daha kaliteli üretmek ve yetişmiş insan gücünü arttırmak için daha fazla çalışması gerektiğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Mümin Altaş

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler