YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74'üncü yıl dönümü dolayısıyla Emet ilçesinde düzenlenen törenlerle anıldı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74'üncü yıl dönümü dolayısıyla Emet ilçesinde düzenlenen törenlerle anıldı.

Kentteki ilk tören, Hükümet Konağı'ndaki Atatürk Anıtı'na, Emet Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Yakup Önder ve Belediye Başkanı Mustafa Koca tarafından çelenklerin sunulmasıyla başladı.

Daha sonra, saat 09.05'ten itibaren iki dakika süreyle sirenler çalınarak, saygı duruşunda bulunuldu.

İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle buradaki tören sona erdi.

Belediye Nikah ve Düğün Salonu'ndaki törende ise Atatürk'ün hayatından kesitler ve hizmetlerine ilişkin bilgi verilerek, Gazeteci ve Yazar Can Dündar'ın hazırladığı "Mustafa" adlı belgesel film izletildi.

Muhabir: Abdülkadir Ekmekçioğlu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler