YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden Animasyon Ve Çizgi Film Yarışması

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca, TÜVTURK’ün sponsorluğunda “Trafik Güvenliği Konulu Animasyon ve Çizgi Film...

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca, TÜVTURK’ün sponsorluğunda “Trafik Güvenliği Konulu Animasyon ve Çizgi Film Yarışması” konulu yarışma düzenlenecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü, 03-12 yaş grubu çocukların trafik güvenliği konusunda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi, trafikte doğru davranışların kazandırılması ve elde edilecek materyallerin bilgilendirme çalışmalarında kullanılması amacıyla, 05 Kasım 2012-05 Nisan 2013 tarihleri arasında “Trafik Güvenliği Konulu Animasyon ve Çizgi Film Yarışması” düzenleyecek.

Yarışmada, birinci esere 20 bin, ikinci esere 15 bin, üçüncü esere ise 10 bin TL ödül verilecek. Ayrıca jüri tarafından uygun görülmesi halinde Jüri Özel Ödülü 7 bin 500 TL olacak. Teşvik ödülü de 7 bin 500 TL olarak tespit edildi.

Konuya ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, katılımcıların eserlerini 05 Nisan 2013 Cuma günü 17.00’ye kadar "Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanlığı O Blok Kat: 5 Ayrancı Mahallesi No:11 Dikmen 06100 Çankaya/Ankara" adresine şahsen veya posta yolu ile göndermeleri istendi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler