YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Burak Ballı sustu Türkiye onu konuştu

Burak Ballı Sustum İle Gönülleri Fethetti

Burak Ballı sustu Türkiye onu konuştu

Uluslararası arenada ilk kitabı '' SESSİZ BEKLEYİŞ'' ile ses getiren yazar Şair Burak Ballı, ikinci kitabı ''SUSTUM''u ilk defa Turkuazoo Akvaryum’da, köpekbalıkları arasına dalarak okurlarının beğenisine sundu.

Sualtı kitap tanıtımını imza günü takip etti. İmza gününde okurların yanı sıra basın mensuplarınında yoğun ilgisi ile karşılaşan Burak Ballı'yı Türkiye'nin en önemli radyo programcısı Turgay AYDIN, Doruk Vip Medya Group kurucularından Yunus BAĞIŞLAR ve Türk Pop sanatçısı Süleyman AKYILDIZ, Bülent ERGÜN'de basın mensupları ile yapmış oldukları röpartajda edebiyat alanında yapılan sıradışı bir tanıtım, kelimelerin gücü ile fikirlerin gücü birleşince ortaya muanzam bir görüntü çıkmasına neden olan bir yazarımız. Deyim yerindeyse beş parmağında beş marifet. Burak Ballı'ya yeni kitabında başarılar diliyoruz.

Sosyal paylaşım sitelerinde yüzbinlere ulaşan hayranının beğeni ile okuduğu şiir ve yazıları ile dikkat çeken Ballı; ''Tabi yaşamda yaşayan canlı cansız konuşmayan tüm varlıkların dili olmak için sustum'' derken, kitabının ilk sayfasında ''Söylenecek her söze cevabı olduğu halde susuyorsa bir insan, sessizliğin sükûnetinde denizler fethedilmiştir'' diyerek okurlarını selamladı..

Yeni kitabında birçok konudaki açıklayıcı deneme yazılarını okurları ile buluşturacak olan Ballı ''Aşk: Beden toprak olmadan ruhların özgürlüğe kavuşma anıdır.'' derken hem sıradışı kitap tanıtımı hem de düşünce tarzı ve yorumu ile okurlarının bir hayli ilgisini çekeceğe benziyor.

Fotoğraf : Çiğdem YURDAGEL

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler