YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Büyük ikramiye kardeş payı oldu

Milli Piyango biletine yılbaşında 11 milyon lira isabet eden Şahin Özdemir, 6 kardeşine 1'er milyon lira verirken, kendisine cip..

Büyük ikramiye kardeş payı oldu

Milli Piyango biletine yılbaşında 11 milyon lira isabet eden Şahin Özdemir, 6 kardeşine 1'er milyon lira verirken, kendisine cip, kayınpederine de ev aldı. Borcunu kapatan talihli, halen çatısı akan iki katlı baba evinde yaşıyor.

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye isabet eden çeyrek biletle 11 milyon TL'nin sahibi olan Şahin Özdemir'in, yaşları 32 ile 22 arasında değişen 6 kardeşine birer milyon TL verdiği ortaya çıktı. Kendisine bir cip kayınpederine de ev alan talihlinin, mahalledeki esnafa olan borçlarını da kapattığı, halen çatısı akıtan 2 katlı baba evinde yaşadığı belirtildi. Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde, aldığı tek bilete büyük ikramiye isabet eden ve 11 milyon 250 bin liranın sahibi olan Mersinli Şahin Özdemir, hayatını değiştirmedi. Yaşamına, daha önce olduğu gibi eşi, kızı, anne babası ve kardeşleriyle birlikte oturduğu Kazanlı Mahallesi'ndeki 2 katlı müstakil evlerinde devam eden Özdemir, borçlarını ödedikten sonra ilk iş olarak kendisine siyah bir cip aldı.

TEK FARKI ÇALIŞMAMASI

Çatısı akan evlerinin damını yenileten Özdemir'in, tamamı erkek olan 6 kardeşinin her birine birer milyon TL verdiği belirtildi. Daha önce 800 TL maaşla çalışan Özdemir'in işinden istifa ettiği öğrenilirken, aynı mahallede oturan 47 yaşındaki kayınpederi Halil Yılmaz'a da ev aldığı kaydedildi. Damadını çocukluğundan beri tanıdığını söyleyen kayınpeder Halil Yılmaz, "İkramiye çıkınca bize de ev alabilmemiz için 200 bin TL verdi. Kendine de güzel bir cip aldı. Ben yanlış anlaşılmasın diye yanlarına pek gitmiyorum. Kalan parayı nasıl değerlendireceğini de bilmiyorum" dedi.

İkramiyenin tanıdıkları bir kişiye çıkmasından mutlu olan mahalle esnafının ortak görüşü de paranın talihli Özdemir ve ailesini değiştirmediği yönünde. Mahallede market işleten Yusuf Keklik, daha önce evinin ihtiyaçlarını kendisinden alan Şahin Özdemir'in, yine alışverişini kendisinden yaptığını anlatarak, "Şahin yine bizim bildiğimiz Şahin. Tek farkı çalışmıyor oluşu. Çalışmayıp parasını tadının çıkarıyor galiba. Duyduğuma göre 5-6 ay dinlenecekmiş" diye konuştu. Mahallenin tüpçüsü Ali Sever ise, "Yılbaşından önce bir miktar borcu vardı. Sonra sağ olsun hemen kapattı. Şahin'de değişiklik yok. Zaten parayı taşımasını bilirse değişiklik olmaz. Çiftçi bir aile, parayı iyi kullanırlar diye düşünüyorum. Zaten kardeşlerine birer milyon lira vermiş" dedi. Lokanta işletmecisi Gökmen Keser, Özdemir'in herkes tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, "Allah parasını hayırlı bir şekilde kullanmayı nasip etsin" şeklinde konuştu.

Sabah

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler