YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hollanda Burak Ballıyı konuşuyor

Burak Ballı, Sustum adlı ikinci kitabını Tüyap fuarında okurları ile buluşturdu.

Hollanda Burak Ballıyı konuşuyor

Ülkemizi Uluslar arası Ülkelerde temsil eden Burak Ballı’ya Hollanda dan davet

Uluslar arası arenada Sessiz Bekleyiş kitabı ile ses getiren Burak Ballının, Hollandanın Amsterdam kentine davet edilişi genç şairin kaleminin ne kadar güçlü olduğu dikkatlerin odak noktası oldu. Yapılan davetden onur duyan Burak Ballı,çalışmalarının yoğunluğundan dolayı Hollanda davetini baharda okurlarıyla gerçekleştireceğini açıkladı.

İkinci kitabı ''SUSTUM''u ilk defa Turkuazoo Akvaryum’da köpekbalıkları arasına dalarak okurlarının beğenisine sunan Genç Şair Burak Ballı, okurlarının yoğun ilgisi altında imza gününü gerçekleştirdi. Yurt içi ve yurt dışından gelen yayınevi ve sivil toplum kuruluşlarının katılımlarıyla düzenlenen 31. İstanbul Kitap Fuarı, özellikle genç okuyucuların akınına uğruyor buda ülkemizin geleceği adına ümit veriyordu .Sosyal paylaşım sitelerinde yüz binlere ulaşan hayranının beğeni ile okuduğu şiir ve yazıları ile dikkat çeken Ballı; ''Tabi yaşamda yaşayan canlı cansız konuşmayan tüm varlıkların dili olmak için sustum'' derken, kitabının ilk sayfasında ''Söylenecek her söze cevabı olduğu halde susuyorsa bir insan, sessizliğin sükûnetinde denizler fethedilmiştir'' diyerek okurlarını selamladı.

Yeni kitabında birçok konudaki açıklayıcı deneme yazılarını okurları ile buluşturacak olan Ballı ''Aşk: Beden toprak olmadan ruhların özgürlüğe kavuşma anıdır.'' derken hem sıra dışı kitap tanıtımı hem de düşünce tarzı ve yorumu ile okurlarının bir hayli ilgisini çekti. Tüyap Kitap Fuarında basın mensuplarının sorduğu sorular karşısında cevap veren Burak Ballı 'SUSTUM'' kitabının sevgi, barış, hak ve adalet üzerine yazılmış bir kitap olduğunu ifade ederek, kitabını “Yaşanılabilir bir Dünya'nın duygu tercümanlarına armağan ediyor.

7 Ocak 2011’de okurları ile buluşan Burak BALLI'nın Sessiz Bekleyiş kitabı ‘’Dünya, Sevgi, Barış, Hak ve Adalet üzerine yazılmış 21 yüzyılın toplumsal olaylarını konu alan bir şiir kitabıdır. Dünya ve Türk Edebiyat tarihinde ’Sessiz Bekleyiş’’ şiir kitabının tanıtım filmi hazırlanarak 01.01.2011 tarihin de bir ilk olarak kayıtlara geçmiş ve izleyenlere 2.5 dakikalık bir duygu seli yaşatmıştır. Şiirlerinde hayatın tüm gerçek yönlerini kaleme alan, internet haber gazetelerinde yer alan köşe yazıları, sosyal paylaşım sitelerinde yüzbinlere ulaşan hayranının beğeni ile okuduğu şiir ve yazıları ile dikkat çeken Ballı’nın bu yayınlanan ilk şiir kitabı.‘’Aşka dair yazdığım en güzel yazılarım aslında yaşayamadıklarımdı.’’ diyen Burak BALLI , “Ey aşk seni yaşamasam da, seni yaşayanları yaşıyorum” sözü ile aşk dolu en güzel yazılarını okurları ile buluşturdu.

Ayrıca yazarın, kitabın ilk sayfasında ’’ Bedenimden ayrılan ruhumun yazdığı yazıyı düşünmüyorsanız. Beni gördüğünüz gibi düşünüyorsunuz demektir.’’ Şeklindeki sözü kitap severlerin hafızalarında yer ederek ilgi topladı. Burak Ballı'nın Sessiz Bekleyiş kitabını 900'ü aşkın internet sitesinde ve D&R satış noktalarında temin etmek mümkündür.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler