YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bodrum Belediyesi'ne büyük operasyon

Bodrum Belediyesine “rüşvet” operasyonu düzenleyen polis, çok sayıda evraka el koydu. Belediyedeki incelemeler sürüyor.

Bodrum Belediyesi'ne büyük operasyon

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde "rüşvet, yolsuzluk, ihalelere fesat karıştırma, imar plan ve tadilatlarında usulsüzlük iddiaları üzerine polis belediyede bazı dosyalara el koydu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bu bir operasyon değil inceleme. Hizmet vermeye devam ediyoruz. Önemli birşey çıkacağını sanmıyorum" dedi.Bodrum'da İl ve İlçe emniyet müdürlüklerinden 20 kişilik bir ekip sabah saat 10.00 sıralarında belediyeye gelerek çeşitli müdürlüklerde inceleme yapmaya başladı. Ekipler, Fen ve İmar İşleri, muhabese ve belediye bağlı Gıda A.Ş'nin belgelerini incelerken, bu servislerde çalışan personel bina dışına çıkarıldı.Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon operasyonu evinde duydu. Kocadon, polisin bazı vatandaşların ihbar ve şikayetlerini dikkate aldığını belirterek, "Bizden bazı meclis kararları ve belgeleri istediler. Önemli bir şey çıkacağını sanmıyorum" dedi.

KOCADON: "BU OPERASYON DEĞİL Muğla ve Bodrum Emniyet Müdürlüklerinin düzenlediği operasyonu evinde öğrendikten sonra, belediyeye gelen DP'li Başkan Mehmet Kocadon, gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

Kocadon, "Arkadaşlar bu bir operasyon değil. Operasyon olduğunu nereden çıkarıyorsunuz? Emniyet yetkilileri meclis kararları ve bazı evraklarda incelemelerde bulunmak istedi. İncelemeleri devam ediyor. Memurlarımız görevinin başında ve vatandaşlara hizmet veriliyor. Şu anda bir sıkıntı yok herkes rahat olsun. Ben çok rahatım. Ciddi birşey olduğunu sanmıyorum" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler