YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fethiyespor, Levent Numanoğlu ile sözleşme imzaladı

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Fethiyespor, teknik direktör Levent Numanoğlu ile 1 yıllık sözleşme...

Fethiyespor, Levent Numanoğlu ile sözleşme imzaladı

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Fethiyespor, teknik direktör Levent Numanoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Fethiye Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen imza töreninde Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk hazır bulundu.
Fethiyespor Kulübü Yönetimi, Erkan Sözeri’den boşalan teknik direktörlük görevi için Levent Numanoğlu ile anlaştı. Malatyaspor’da futbol oynayan en son Tekiroava Belediyespor’u çalıştıran Numanoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
Fethiye Belediyesi’nde başkan Behçet Saatcı’nın katılımı gerçekleştirilen imza töreninde kulüp yöneticileri de hazır bulundu.
Konya Torku Şekerspor, Çınarcık Belediyespor, Sivasspor, Kastamonuspor, Yimpaş Yozgatspor ve son olarak Tekirova Belediyesspor’u çalıştıran Numanoğlu, Fethiye’de güzel şeyler yapacaklarına inandığını söyledi.
Fethiyespor’da görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Teknik Direktör Levent Numanoğlu, “Hizmet vermeye adayım. İnşallah en iyi şekilde takımı bir yerlere getirip, her zaman huzurlu bir şekilde burada oturup konuşuruz.” dedi.
Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk ise Levent Numanoğlu’nun Fethiyespor’u hedefledikleri noktaya ulaştıracağına inandıklarını kaydederken, transfer çalışmalarının yeni hocanın talep ve görüşleri ile başlayacağını açıkladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler