YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İngiliz turistten masajda tecavüz iddiası

İngiliz kadın turist D.H. (43), kaldığı otelin masörü Z.B.’nin (27) kendisine tecavüz ettiğini ileri sürüp polise şikayetçi oldu.

İngiliz turistten masajda tecavüz iddiası

İngiliz kadın turist D.H. (43), kaldığı otelin masörü Z.B.’nin (27) kendisine tecavüz ettiğini ileri sürüp polise şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Z.B., İngiliz turist D.H.'nın sağlık kontrolünde tecavüze uğradığına dair bir bulguya rastlanmaması üzerine sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İngiliz D.H., kendisi gibi kadın arkadaşıyla, geçen 20 Temmuz’da Marmaris’e tatile gelerek beş yıldızlı bir otele yerleşti. D.H., kadın arkadaşıyla gündüzleri günübirlik turlara ve sportif aktivitelere katılırken, akşamları ise otelin SPA’sında masaj yaptırdı. Dün akşam saat 21.00 sıralarında her zamanki gibi yine otelin SPA bölümünde masaj yaptıran D.H., iddiaya göre, bir ara çırılçıplak otelin lobisine fırlayıp, masör Z.B.’nin kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. Otel görevlilerin haber vermesi üzerine gelen polis, İngiliz kadının şikayeti üzerine Z.B.’yi gözaltına aldı.

MASÖRDE ŞİKAYETÇİ OLDU
Z.B., polisteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyip, “D.H., son dört gündür masaj yaptırmak için beni tercih ediyordu. Masaj esnasında kendisi ile birlikte olmamı istedi. Kabul etmedim. Bugün, lezbiyen olduğunu belirtip, pazartesi ülkesine döneceğini benden hoşlandığı için bir kez birlikte olma teklifinde bulundu. Israrcı olması üzerine, 10 saniye gibi bir süre cinsel birleşmemiz oldu. Ardından, kendisine gitmesini söyledim. Bunun üzerine bir anda salondan çıkıp, lobiye gitti. Burada kendisine tecavüz ettiğimi söylemiş. Beraber olmadığım için iftira atıyor. Ben de kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Marmaris Devlet Hastanesi’nde, sağlık kontrolünden geçirilen İngiliz D.H.’nin 81 promil alkollü olduğu, vajinal bölgesinde zorlama ve sperm lekesine rastlanmadığı yönünde rapor verildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Z.B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Öte yandan Z.B.’nin yaşanan bu olay nedeniyle çalıştığı oteldeki işinden kovulduğu öğrenildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler