YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kavaklıdere’de İş Kazası: 1 Ölü

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Salkım köyündeki bir mermer fabrikasında çalışan elektrikçi, çıktığı 10 metre yükseklikteki...

Kavaklıdere’de İş Kazası: 1 Ölü

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Salkım köyündeki bir mermer fabrikasında çalışan elektrikçi, çıktığı 10 metre yükseklikteki çatıdan düşerek yaşamını yitirdi.

Olay, bugün sabah saat 10.30 sıralarında Kavaklıdere ilçesi Salkım köyünde bulunan bir mermer fabrikasında meydana geldi. Mermer fabrikasında elektrikçi olarak çalışan İsmail Ustaoğlu’nun (22), bu sabah saatlerinde fabrikadaki elektrik arızalarını gidermek için fabrikanın çatısına çıktığı ve atermit kaplama üzerinde yürürken bir anlık dalgınlık sonucu atermitler arasında bulunan havalandırma boşluğuna basarak yaklaşık 10 metre yükseklikten fabrika içerisine düşmesi sonucu ağır yaralandı. Kaza sonrası Ustaoğlu ambulansla Muğla Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Genç işçi burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ustaoğlu kurtarılamadı. Bir anlık dalgınlık sonucu hava boşluğundan düşen İsmail Yolcuoğlu’nun düşme sonrasında meydana gelen beyin travması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler