YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sevgilisinin tecavüzünü çekti

Muğla’da, iş bulma vaadiyle kandırdıkları kadına tecavüz eden T.E. ile cep telefonuyla görüntülerini çeken sevgilisi tutuklandı.

Sevgilisinin tecavüzünü çekti

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi’nde, iş bulma vaadiyle kandırdıkları kadına götürdüğü evde tecavüz ettiği iddia edilen 51 yaşındaki T.E. ile cep telefonuyla görüntülerini çektiği ileri sürülen sevgilisi 34 yaşındaki Y.G., jandarma tarafından yakalandı. Şüpheliler, sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde yaşayan T.E. ve sevgilisi Y.G., eşinden boşanmış, bir çocuk annesi 45 yaşındaki N.K.’yı, "Sana iş bulup, çocuğuna bakacağız. Emekli olur, yaşamını sürdürürsün" diyerek kandırdı. İki sevgili, geçen pazartesi günü N.K.’yı, Köyceğiz’e bağlı Yangı Köyü’ndeki bir eve götürüp, odaya kapattı. T.E., burada N.K. ile zorla cinsel ilişkiye girdi. N.K., önceki gece iki sevgilinin yan odada uyumalarını fırsat bilip, kaçtı.

Anayola çıkıp, ilk gelen otobüse binen N.K., Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı’na sığındı. T.E. ve sevgilisinden şikayetçi olan N.K., jandarmadaki ifadesinde, iki sevgilinin kendisini yardımcı olma bahanesiyle Çivril’den getirip, bir eve kapattıklarını ileri sürerek, "T.E., benimle zorla cinsel ilişkiye girdi. Sevgilisi Y.G. de, cep telefonuyla görüntülerimizi çekti" dedi.

Bunun üzerine jandarma, Yangı Köyü’ndeki eve operasyon düzenleyip, T.E. ve Y.G.’yi gözaltına aldı. Y.G.’nin cep telefonunda yapılan incelemede söz konusu görüntülere rastlandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.E. ve sevgilisi Y.G., mahkemece tutuklandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler