YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yamaç paraşütü uçuşlarında kaza: 2 yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen yamaç paraşütü uçuşlarında kaza oldu. Havalandıktan kısa süre sonra düşen pilot...

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen yamaç paraşütü uçuşlarında kaza oldu. Havalandıktan kısa süre sonra düşen pilot ve ressam yolcusu, helikopterle hastaneye kaldırıldı.
Ölüdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen 8’inci Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 2 Temmuz 1993 tarihinde Sivas’ta bulunan Madımak Otel’de çıkan yangın sonrasında hayatını kaybedenler için anma programı organize edildi. Sabah saatlerinde bin 900 metre rakımlı Babadağı’na çıkan 35 sanatçı, üzerlerinde Sivas’ta ölen yazar ve şairlerin isimlerinin bulunduğu tişörtlerle yamaç paraşütü atlayışı gerçekleştirdi.
Sorunsuz başlayan anma etkinliği feci bir kaza ile sonuçlandı. Sivas’ta hayatını kaybeden Carina Cuanna Thuijs’un ismi yazılı tişört giyen ressam Sevgi Çekiç, yamaç paraşütü pilotu Okan Arıkan ile atlayış yaptı. Atlayıştan kısa süre sonra Çekiç’in bulunduğu paraşüt yere çakıldı. Babadağ’da bulunan 112 ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, daha sonra olay yerine çağrılan helikopterle Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan ressam Sevgi Çekiç ve pilot Okan Arıkan’ın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler