YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TKDK Muş İl Koordinatörlüğü, Panel Düzenledi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Muş İl Koordinatörlüğü, ilde faaliyet yürüten danışman şirketler için panel düzenlendi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Muş İl Koordinatörlüğü, ilde faaliyet yürüten danışman şirketler için panel düzenlendi.

TKDK Muş İl Koordinatörlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen panelde, il genelinde faaliyet yürüten danışman firmalara, TKDK için hazırlanacak projelerde dikkat edilmesi gereken hususlar ve proje hazırlanma konularında bilgiler aktarıldı.

Proje teklif çağrısına çıkacak olan ve hazırlanacak olan projelerin, AB standartlarına uygun olup onay alması için işi sıkı tutan koordinatörlük, panel kapsamında danışman firmaların temsilcilerine bilgiler verdi.

TKDK Muş İl Koordinatörü Mehmet Emin Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabırsızlıkla bekledikleri teklif çağrısına çıkma zamanının geldiğini söyledi.

Kırsal kalkınmada yatırım yapacak ve proje hazırlayacak girişimcilere yol gösterecek paneli çok önemsediklerini belirten Turan, şöyle konuştu:

"Kurumumuz yetki devrini aldıktan sonra, teklif çağrısına çıkacak. Şu anda teklif çağrısı için ilana çıkıyoruz. Yatırım yapacak girişimcilerimiz de projelerini hazırlayıp kurumumuza sunmaya başlayacak. Bu kapsamda danışman firmalara önemli iş düşmekte. Projelerin AB standartlarına uygun ve istenilen kriterlerde olması çok önemli. Projelerin kabul görmesi için dikkat edilecek hususlar danışman firmalara anlatılacak."

Birçok projenin kabul görüp yatırıma dönüştürülebilmesinin çabası içinde olduklarını kaydeden Turan, tüm arkadaşlarıyla Muş'a hizmet için çalıştıklarını ifade etti.

Turan, "Bizler Muş ve ülke ekonomisine girdi sağlayacak çok sayıda işletme açılması için çalışırken, girişimcilerimizden de uygun ve en çok fayda sağlayacak projeleri sunmalarını bekliyoruz. İstediğimiz hedefe ulaşmak için el birliği yaparak çalışacağız" dedi.

Muhabir: Kadir Tunç

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler