YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İran Kültür Bakan Yardımcısı Kajafi’den Neü’ne Ziyaret

İran Kültür Bakan Yardımcısı Karim Najafi ve beraberindeki heyet, NEÜ (Nevşehir Üniversitesi) Rektörü Prof. Dr....

İran Kültür Bakan Yardımcısı Kajafi’den Neü’ne Ziyaret

İran Kültür Bakan Yardımcısı Karim Najafi ve beraberindeki heyet, NEÜ (Nevşehir Üniversitesi) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı ziyaret etti.

Nevşehir’in Hacıbektaş İlçesinde gerçekleştirilen ‘2. Uluslararası Hacıbektaş Aşure Günü’ne katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen İran Kültür Bakan Yardımcısı Karim Najafi, İran’ın Neşabur Kaymakamı Seyit Celal Haşimi, Rektör Alamulu Huda ve beraberindeki heyet NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

İran Kültür Bakan Yardımcısı Karim Najafi ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Üniversitesi olarak İran’da bulunan üniversitelerle gerek akademik, gerekse bilimsel araştırmaların yanı sıra ikili anlaşmalarda bulunmak istediklerini belirtti.

Nevşehir Üniversitesi’nin İran’da bulunan devlet ve özel üniversiteler ile her türlü ikili anlaşmaya bakanlık olarak gerekli hassasiyeti ve ehemmiyeti göstererek destek vereceklerini söyleyen İran Kültür Bakan Yardımcısı Karim Najafi, Türkiye ile akademik ve bilimsel çalışmalara önem verdiklerini söyledi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler