YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kapadokya'da UFO paniği

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesi Güvercinlik Vadisi'nde çekilen bir fotoğraf herkesi hayrete düşürdü.

Kapadokya'da UFO paniği

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesi Güvercinlik Vadisi'nde çekilen bir fotoğraf herkesi hayrete düşürdü.
TÜRKİYE'DE DE UFO GÖRÜNDÜ

UFOLARIN DÜNYAYA İLGİSİ BİTMİYOR

Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar Beldesinde bulunan Güvercinlik Vadisi'nde 41 yaşındaki Serdal Arıcan tarafından çekilen bir fotoğraf görenleri "Acaba Ufo gerçekten var mı?" sorusunu bir kez daha akıllara getirdi. Güvercinlik Vadisi'nde çekilen fotoğrafta peri bacalarının üzerinde bilinmeyen cismi eve gidince gören Arıcan, "Ben zaman zaman bölgeye çıkarak çeşitli fotoğraflar çekiyorum. 1 Kasım'da saat 11.00'de Güvercinlik Vadisi'ne yine fotoğraf çekmeye gittim. Fotoğraf çekimlerim bittiğinde iş yerime dönerek çekmiş olduğum fotoğrafları bilgisayarıma attım. Fotoğrafları incelerken peri bacasının üzerinde bir cisim dikkatimi çekti.

Fotoğrafı yaklaştırdıktan sonra daha önce hiç görmediğimiz bir cisim olduğunu anladım. Bu fotoğrafı görür görmez ise aklıma Ufo olabileceğini düşündüm. Hemen Sirius Uzay Bilimleri merkezini aradım. Çekmiş olduğum fotoğrafı anlattığımda benden fotoğrafı göndermemi istediler. Fotoğraf şuan için incelemeye alındı, bayramdan sonra bir sonuç çıkacağını bekliyorum. Birde bu fotoğrafı çekmiş olduğum tarihe de dikkat çekmek istiyorum 01.11.2011 ve saat 11.00 olması gerçekten çok manidar. Daha önce uzaylıların olduğuna inanmıyordum ama bundan sonra bende uzaylılara inananlar safındayım''diye konuştu.

Kapadokyada UFO paniği | www.mynet.com/video

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler