YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Niğde'de iş kazası: 2 ölü

Niğde'de 1 Mayıs işçi bayramında meydana gelen 3 kazada 2 işçi ölürken 1 işçide hafif yaralandı.

Niğde'de iş kazası: 2 ölü

Niğde'de 1 Mayıs işçi bayramında meydana gelen 3 kazada 2 işçi ölürken 1 işçide hafif yaralandı.

1 Mayıs işçi bayramının kutlandığı günün akşamında Niğde’de hazır beton firmasında çalışan 25 yaşındaki Emre Değirmencioğlu iş makinasının geriye manevrası sırasında tekerleğin altında kalıp ezilerek olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer bir olayda da bir inşaat firmasında kalıp ustası olarak çalışan Enes Erdoğan isimli işçi ikinci katta ki iskeleden dengesini kaybetmesi sonucu kafasının üzerine yere çakıldı. Kafası üzerine düşen Erdoğan’ı gören işçi arkadaşlarının çağırdığı ambulansla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı Erdoğan'ın yolda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Son olayda da Forklift ile çalışma yapan 28 yaşında ki Mehmet İnli de kullandığı Forkliftle kaldırıma çarparak hafif yaralandı.

Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler