YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sakarya'da Nihat Hatipoğlu İzdihamı Yaşandı

Adapazarı Belediyesi Kasım Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Sakarya'ya gelen televizyon ekranlarının sevilen yüzü...

Sakarya'da Nihat Hatipoğlu İzdihamı Yaşandı

Adapazarı Belediyesi Kasım Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Sakarya'ya gelen televizyon ekranlarının sevilen yüzü hatip Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Adapazarı Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında Orhangazi Kültür Merkezi’ne gelen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu “Hicri Yılbaşı” konulu konferans verdi. Konferansa Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Kadın ve Gençlik Kolları ile çok sayıda izleyici katıldı. Orhangazi Kültür Merkezi’ni dolduran Hatipoğlu’ nun hayranları salonda yerdeki ara boşluklara oturarak programı izledi. Salon dışına taşan kalabalık için büyük LED ekran sistemi kuruldu.2 bin kişinin katıldığı programda Hatipoğlu, okuduğu şiirlerle salonda duygulu anlar yaşattı.

Peygamber efendimizin Mekke’den Medine’ye hicretini anlatan Prof. Dr. Hatipoğlu, “Mekke’yi çok seven Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Mekke’den Medine’ye hicret etmek zorunda bırakıldı ve dedi ki ‘beni buradan çıkarmasalardı buradan çıkmayacaktım. Çünkü insanın yaşadığı şehri terk etmesi zordur. Onu Mekke’den çıkaranlar hepsi sonra helak oldu” ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler