YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aktif Sağlık-sen Genel Başkanı'ndan “gezi” Yorumu

Aktif Sağlık-Sen Genel Başkanı Hüseyin Ayhan, İstanbul Taksim'deki gezi olaylarındaki amacın çevre olmadığını belirterek, “Eğer...

Aktif Sağlık-sen Genel Başkanı'ndan “gezi” Yorumu

Aktif Sağlık-Sen Genel Başkanı Hüseyin Ayhan, İstanbul Taksim'deki gezi olaylarındaki amacın çevre olmadığını belirterek, “Eğer amaç çevre olsaydı, ağaçları ve kaldırımları söküp polise atıp çevreye zarar vermezlerdi" dedi.

Aktif Sağlık-Sen Genel Başkanı Hüseyin Ayhan, beraberinde Aktif Sağlık-Sen Samsun Temsilcisi Fatma Danışman Hacıeyüpoğlu ve Milli Eğitim ve Bilim Hizmetleri Çalışanları Sendikası Temsilcisi Murat Bahtiyar ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Samsun Amisos Otel'de düzenlenen toplantıda Gezi Parkı olayları ile 9 ay önce kurulan sendikalarının çalışmaları ve sağlık çalışanlarına yapılan saldırıları değerlendiren Başkan Hüseyin Ayhan, "Gezi olayları tamamen bahane. Ülkemiz üzerinde iç ve dış mihrakların yönlendirilmesiyle çıkan olaylar. Eğer amaç çevre olsaydı, ağaçları ve kaldırımları söküp polise atıp çevreye zarar vermezlerdi" diye konuştu.

Avrupa'da bir hemşireye 7 hasta, Türkiye'de ise 23 hastanın emanet edildiğini hatırlatan, personel yetersizliğinden dolayı doktorların da daha çok çalıştığını ileri süren Başkan Ayhan, siyasetin dik durarak sağlık çalışanının yanında olması halinde sorunun ortadan kalkacağını ifade etti.

Genel Başkan Hüseyin Ayhan, sendikalarının faaliyetleri hakkında da bilgi vererek, sorun değil çözüm üreten, zorlaştırmayıp, kolaylaştıran, kişisel gelişimi ön planda tutan, iletişimi açık, olayları bir bütün gören, sürekli sebep-sonuç ilişkisi kuran anlayışa sahip, milli, manevi ve toplumsal değerlere saygılı, üye eksenli değil, katma değer üreten, gelişimci, değişimci, iş ahlakına ve etik değerlere bağlı, girişimci ve araştırmacı kimlikleriyle sendikal faaliyeti içinde olduklarını hatırlattı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler