YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Avukatlardan Fransa'ya karşı boykota destek çağrısı

Samsun’da hukukçular, Fransa Ulusal Meclisi’nde oylanarak kabul edilen sözde Ermeni soykırımını kabul etmeyenlerin cezalandırılmasını öngören...

Avukatlardan Fransa'ya karşı boykota destek çağrısı

Samsun’da hukukçular, Fransa Ulusal Meclisi’nde oylanarak kabul edilen sözde Ermeni soykırımını kabul etmeyenlerin cezalandırılmasını öngören yasaya tepki gösterdi.
Samsun’da görev yapan Şenocak Hukuk Bürosu avukatları, bu konuda devletin alacağı her türlü kararın arkasında olacaklarını belirterek, “Şenocak Hukuk Bürosu olarak, 11 avukatımız ve 30’u aşkın personelimiz ile yapılan bu çirkin yanlıştan dönülünceye kadar desteğe devam edeceğiz.” dedi.
Şenocak Hukuk Bürosu adına konuşan Avukat F. Cem Şenocak, Türk ve Müslüman düşmanlığını bir devlet politikasına dönüştüren bir zamanların sözde demokrat ve saygılı Fransa devletini her alanda boykot ettiklerini belirtti. “Sosyal ve ekonomik her platformda Fransa devletini, Fransız menşeili her türlü ekonomik değeri, ürünü boykot ediyoruz.” diyen Şenocak şu açıklamayı yaptı:
“Bir milli görev olarak kabul ettiğimiz bu boykota bütün Türk milletinin yekvücut olarak katılacağına olan sarsılmaz inancımla; tarihi olayların ancak uzmanları tarafından karara bağlanacağını ve siyasilerin bu basit oyunlarla lekeleyemeyeceği onurlu Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdi olmaktan gururla, Şenocak Hukuk Bürosu olarak 11 avukatımız ve 30’u aşkın personelimiz ile yapılan bu çirkin yanlıştan dönülünceye kadar devam edeceğiz.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler