YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kuzenine tecavüz etti

Samsun'da 5 yıl önce, 11 yaşında olan teyzesinin kızı Y.M.B. adlı genç kıza tecavüz eden şahıs tutuklandı.

Kuzenine tecavüz etti

Samsun'da 5 yıl önce 11 yaşında iken teyzesinin oğlunun tecavüzüne uğrayan Y.M.B. adlı genç kızın, olayı geçen bir arkadaşına anlatması üzerine ailesi şikâyetçi oldu ve tecavüzcü yeğen tutuklandı.

Kocaeli'de oturan Gökhan T., 2007'de Samsun'a teyzesini ziyarete gitti. O zaman 18 yaşında olan Gökhan T. iddiaya göre teyzesinin kızı 11 yaşındaki Y.M.B.'ye tecavüz etti. Bunu önce algılayamayan ancak yıllar geçtikçe psikolojisi bozulan Y.M.B., geçen yıl okul arkadaşına olayı anlattı.

Kızlarının tecavüze uğradığını arkadaşlarından öğrenen Y.M.B.'nin ailesi, Gökhan T.'den şikâyetçi oldu. Daha önce tutuksuz yargılanmasın akarar verilen ve Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15 yıl hapis istemiyle hakkında dava açılan Gökhan T. duruşmada suçsuz olduğunu ileri sürdü. Mahkeme ise genç kızın ruh sağlığının tecavüz nedeniyle bozulduğunu ve toplanan delilleri dikkate alarak Gökhan T.'yi tutuklarken, duruşmayı erteledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler