YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taciz Suçlamasıyla Tutuklanan Market Sahibi Tahliye Oldu

Samsun'da kendisine ait markette çalışan kıza tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan şahıs tahliye oldu.

Taciz Suçlamasıyla Tutuklanan Market Sahibi Tahliye Oldu

Samsun'da kendisine ait markette çalışan kıza tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan şahıs tahliye oldu.

İlkadım ilçesinde yanında çalışan 17 yaşındaki S.K. adlı genç kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan marketçi H.B.'nin (50) yargılanmasına devam edildi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava daha önce olayı anlatıp şikayetçi olduğunu söyleyen S.K., mahkemeye yazılı ifade verip ve ayrıca duruşmada şikayetçi olmadığını söyledi. S.K., "H.B.'den şikayetçi olmuştum. Ben kendisi hakkındaki şikayetimden vazgeçtim. Olay akşamı markette para kayboldu. 'Parayı gördün mü' diyerek sordu. Görmediğimi söyleyince, beni suçlar gibi sormuştu. Benim moralim bozuldu. İşten ayrıldım. Aileme de bu olayı anlatmadım. 'Beni öptü ve elde taciz etti' diye söyledim. Yaşanan olaylar sebebiyle büyük üzüntü duyuyorum. Sizlerden özür diliyorum. H.B. hakkında şikayetimden vazgeçiyorum" diye ifade verdi.

Mahkeme heyeti kızın şikayetinden vazgeçmesi üzerine suç vasfında değişme olma ihtimali üzerine tutuklu olarak yargılanan H.B.'nin tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesine karar verdi. Duruşma, Adli Tıp Kurumu'ndan raporun beklenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler