YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ceylanpınar'da Okullar Pazartesi Gününe Kadar Tatil Edildi

Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn ilçesindeki Esed askerleri ile muhalif güçler arasında yaşanan çatışmalardan dolayı...

Ceylanpınar'da Okullar Pazartesi Gününe Kadar Tatil Edildi

Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn ilçesindeki Esed askerleri ile muhalif güçler arasında yaşanan çatışmalardan dolayı Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki okullar 19 Kasım Pazartesi gününe kadar tatil edildi. Ceylanpınar Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan anonsla okulların tatil edildiği açıklandı.

Muhaliflerin bulunduğu noktalara Suriye uçakları tarafından yapılan bombardıman nedeniyle Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne bugün 6 yaralı daha getirildi. Yaralılardan birisi hastanede hayatını kaybederken sınırın diğer yakası Rasulayn'da çok sayıda ölü olduğu öğrenildi.

Öte yandan, bombardımandan kaçan aralarında kadın ve çocukların da olduğu bazı Suriyeliler, sınırı geçerek Ceylanpınar'a gelmeye devam ediyor. Askerler tarafından alınan sığınmacılar, işlemleri yapıldıktan sonra Telhamut Çadır Kenti'ne gönderiliyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler