YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobilde havasız kalan çocuk öldü

Şanlıurfa’da, evlerinin önünde park halinde duran babasına ait otomobilde uyuyan 4 yaşındaki Civan Kaya, havasızlıktan boğularak öldü.

Otomobilde havasız kalan çocuk öldü

Şanlıurfa’da, ailesinin evde bulunduğu sırada, evlerinin önünde park halinde duran babasına ait otomobilde oynadıktan sonra kapıları kapatıp uyuyan 4 yaşındaki Civan Kaya, havasızlıktan boğularak yaşamını yitirdi.

Olay, dün öğleden sonra Akşemsettin Mahallesi 1611’inci Cadde üzerinde meydana geldi. Civan Kaya adlı çocuk, evlerinin önünde park halinde duran babasına ait 63 VS 050 plakalı otomobile girip oyun oynamaya başladı. Anne ve babasının evde bulunduğu sırada otomobilde oynayan çocuk, bir süre sonra sıcak havanın da etkisiyle uykuya daldı. Sokakta oynayan çocuklar, camları ve kapıları kapalı otomobilde uyuyan Civan’ın burnundan kan geldiğini görünce durumu küçük çocuğun babasına bildirdi.

Haber verilmesi üzerine evden çıkan 31 yaşındaki baba Nebi Kaya, kapıları kilitli olmayan otomobilde hareketsiz durumda yatan oğlunu yaşıyor ümidi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Otomobilde havasız kalan çocuk öldü | www.mynet.com/video

Acil serviste yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği saptanan küçük çocuğun cesedi otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. Ölüm haberi ile ailesini yasa boğan ve komşularını şoke eden küçük Civan’ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından götürüldüğü Suruç İlçesi’nde toprağa verildi.

Olayın meydana geldiği sokak sakinleri ölüm haberi ile şoke olduklarını söylerken, küçük Civan’ın sokakta oyun oynayan arkadaşları ise, "Burnundan kan geldiğini görünce babasına söyledik. Öldüğünü duyunca çok üzüldük" dedi.

Küçük çocuğun ölümünün ardından polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler