YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Silopi'de 10 terörist teslim oldu

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde terör örgütü PKK'dan kaçan 10 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

Silopi'de 10 terörist teslim oldu

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde terör örgütü PKK'dan kaçan 10 terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

ÇEMBERİ YARMAYA ÇALIŞAN TERÖRİSTLER KISTIRILDI

Türk Savaş uçakları, PKK'nın Kuzey Irak'taki Kandil, Zap, Havaşin ve Hakurk'taki inlerine bomba yağdırmaya devam ederken, güvenlik güçleri de yurt içerisinde örgüte göz açtırmıyor. Terör örgütünün kış üstlenmesine izin vermeyen güvenlik güçleri, PKK'nın barınaklarını bir bir imha ediyor. Erzak bulamayan teröristler köylere inerken, İnsansız Hava Araçları (İHA) tarafından görüntü alınan bölgelere düzenlenen operasyonlarla teröristler etkisiz hale getiriliyor.

GÜVENLİK GÜÇLERİ GÖZ AÇTIRMIYOR
Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde 14 Temmuz tarihinde 13 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı hain saldırının ardından güvenlik güçlerinin yurt içi ve sınır ötesine yönelik düzenlediği operasyonlarda 340 teröristin öldürüldüğü, 110'u yaralı, 50'si sağ olmak üzere 160 teröristin de sağ ele geçirildiği belirtildi. Son 4 ay içinde 150 teröristin de kendiliğinden teslim olduğu bildirildi.

20 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Diyarbakır'ın Dicle ilçesine bağlı Kurşunlu ile Elazığ'ın Arıcak ilçesi arasında kalan Görese Dağı'na kış üstlenmesi için geçen 50 PKK'lıya yönelik düzenlenen operasyonlarda 20 terörist öldürülürken, bugün de örgütten kaçan 10 teröristin teslim olduğu bilgisi geldi.

10 TERÖRİST TESLİM OLDU PKK'nın Kuzey Irak'ta bulunan kamplarından kaçan 10 terörist, Habur Sınır Kapısı üzerinden güvenlik birimlerine teslim oldu. Teslim olan teröristlerin ilk ifadeleri Silopi İlçe Jandarma Komutanlığı'nda alındı. Teröristlerin ifadelerinde örgüte katıldıklarından dolayı pişman olduklarını ve dağda teslim olmak isteyen çok sayıda arkadaşlarının bulunduğunu söyledikleri belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler