YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PSV TV'de tepki çeken görüntü

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un rakibi olan Hollanda ekibi PSV'nin televizyon kanalının çektiği tanıtım filmi tepki çekti.

PSV TV'de tepki çeken görüntü

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un rakibi olan Hollanda ekibi PSV Eindhoven kulübünün televizyonu PSV TV'nin Trabzon'u tanıttığı reklam filmi için kullandığı görüntüler tepki çekti.

UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme maçında Trabzonspor'un rakibi olan PSV Eindhoven kulübünün televizyon kanalı PSV TV, kura çekimi sonrası Trabzon'a gelerek program yaptı. Kanal, burada hazırladığı tanıtım filminde kente ve bordo-mavili taraftara geniş yer ayırdı.

Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanan PSV takımının 2- 1 kazandığı maç öncesi kanal tanıtım filmini yayınladı. Ancak , programda, sahilde denize doğru çişini yapan bir kişinin görüntüsünü vermesi büyük tepki topladı. (YURTHABER ÖZEL)

İŞTE TEPKİ ÇEKEN O GÖRÜNTÜLER

PSV TV Trabzon'u böyle tanıttı! | www.mynet.com/video

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler