YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğretmenler kavga etti öğrenciler görüntüledi

Yalova Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nde iki müdür yardımcısı bugün öğrencilerin önünde kavga etti.

Öğretmenler kavga etti öğrenciler görüntüledi

Yalova Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nde iki müdür yardımcısı bugün öğrencilerin önünde kavga etti. Polis araya girerek iki müdür yardımcısını güçlükle ayırırken, kavga anı öğrenciler tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Kavga nedeniyle lisede eğitime bir gün ara verildi.

Yalova’nın önde gelen eğitim kurumlarından Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ndeki olay, sabah yapılan İstiklal Marşı töreninde meydana geldi. İstiklal Marşı okumak için öğrenci, öğretmen ve idareciler okul bahçesinde toplandı. Bu sırada öğrencilere hitap etmek isteyen Müdür Yardımcısı Ali Çelik’e daha önce de aralarında husumet olduğu iddia edilen bir diğer Müdür Yardımcısı Niyazi Atay saldırdı. Bir anda tekme tokat birbirine giren öğretmenleri önce kimse ayıramadı.

Öğrencilerin gözü önünde meydana gelen kavgaya okul önünde güvenlik önlemi alan polis ekipleri müdahale etti. Polisin müdahalesiyle müdür yardımcıları güçlükle ayrılırken, bazı öğrenciler kavgayı cep telefonlarıyla görüntüledi. Ali Çelik, şikayette bulunmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne giderken, Niyazi Atay ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Çelik ve Atay’ın daha önce de aralarında husumet bulunduğu, zaman zaman okulda tartıştıkları iddia edildi.

'YASAL İŞLEM BAŞLATILDI'

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, okuldaki kavga olayını doğruladı ve "Yasal işlemler başlatıldı, devam ediyor. Olay bir müdür yardımcısı arkadaşımızın, bir diğerini darp etmesiyle başlamış. Şu anda pek net bir şey söyleme şansımız yok. Konuyla ilgili gereken her şey yapılacak" dedi.

Öğrencilerin cep telefonuyla görüntülediği olay sonrası lisede eğitime bir gün ara verildi.

Öğretmenler kavga etti öğrenciler görüntüledi | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler