YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova'da "Çakıl Taşlarından Hayatlar" Resim Sergisi

Yalova'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 74. yılı nedeniyle, "Çakıl Taşlarından Hayatlar" sergisi açıldı.

Yalova'da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 74. yılı nedeniyle, "Çakıl Taşlarından Hayatlar" sergisi açıldı.

Yalova Güzel Sanatlar Merkezi'nde düzenlenen sergide, Ressam Fehim İbrahimhakkıoğlu ve kızı Esra İbrahimhakkıoğlu'un çakıl taşlarından yaptıkları resimler yer aldı.

Serginin açılışına katılan Yalova Valisi Esengül Civelek, "Böyle anlamlı bir günde sergiyi açanlara ve emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Ressam İbrahimhakkıoğlu da "Çakıl taşlarından yaptığım bu resimler, en doğal halleriyle bir araya gelen tamamen doğal taş renkleridir. Herhangi bir boya ve maddesi kullanılmamıştır. Antalya Konyaaltı Plajı ve Bilecik Osmaneli civarından topladığım taşlarla bu resimleri yapıyorum" diye konuştu.

"Çakıl Taşlarından Hayatlar" sergisi bir hafta süreyle ziyaret edilebilecek.

Muhabir: İsmail Ersan / Vedat Yücebaş

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler