YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ereğli'de trafik kazası!

Ramazan bayramının birinci günü özel bir hastanede doğum yapan baldızını ziyarete giden bir kişi karşıdan karşıya geçerken bir aracın kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Ereğli'de trafik kazası!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ramazan bayramının birinci günü özel bir hastanede doğum yapan baldızını ziyarete giden bir kişi karşıdan karşıya geçerken bir aracın kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti.Edindiğimiz bilgilere göre Taner Oku (37)Çanakkale’den bayram tatili için geldiği Kdz. Ereğli ilçesinde Çeten Apatay Bulvarında karşıdan karşıya geçerken Mehmet Yılmaz (70) idaresindeki 67 LE 168 plakalı aracın çarpması sonucu yaralandı. Ramazan Bayramının birinci günü meydana gelen olayda Taner Oku özel bir hastanede doğum yapan baldızını ziyaret etmeye gittiği sırada karşıdan karşıya geçerken kendisine araç çarptı. Kaza sonrası hemen yakında bulunan özel hastanenin acil servisine kaldırılan Oku, yapılan ilk tedavisinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede göğüs hastalıkları uzmanı bulunmaması nedeniyle Zonguldak Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Taner Oku, burada yapılan ameliyat sonrası kazadan iki gün sonra hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk babası olan Taner Oku, Pazar günü Belen Mahallesi Kabaşlar sokakta ki camide kılınacak öğle namazının arından toprağa verilecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler