YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Görme engelliye gece bekçiliği

Zonguldak'ta yüzde 85 görme engelli Muhuttin Demirci, belediye garajında saat 16.00- 24.00 vardiyasında akşam bekçiliği görevi verildi.

Görme engelliye gece bekçiliği

Zonguldak’ın Çatalağzı Belde Belediyesi’nde mevsimlik işçi statüsünde işe alınan yüzde 85 görme engelli 37 yaşındaki Muhuttin Demirci, belediye garajında saat 16.00- 24.00 vardiyasında bekçi olarak görevlendirildi. 62 yaşındaki Hayrullah Demirci, hassas görme gereken işlerde çalışamayacağına yönelik raporu bulunan oğlunun gece bekçiliği yapmasına tepki gösterdi.

Çatalağzı Beldesi’nde oturan doğuştan görme engelli evli ve 1 çocuk babası Muhuttin Demirci, 1.5 ay önce Çatalağzı Belediyesi’nde 10 kişi ile birlikte mevsimlik işçi statüsünde iş başı yaptı. 5 ay 29 gün çalıştıktan sonra iş akdi sonlandırılacak olan Muhuttin Demirci, Cumayanı Mahallesi’ndeki belediye garajında 16.00- 24-00 vardiyasında bekçi olarak görevlendirildi.

Belediyeye ait tüm araçlar ile başka pek çok malzemenin bulunduğu garajda bekçilik yapan Muhuttin Demirci, önceki gün saat 20.00 sıralarında işyerine gelen DHA muhabiri ile görüşmek istemedi.

Doğuştan sağ gözünün hiç görmediğini, sol gözünün ise çok az gördüğünü söyleyen Muhuttin Demirci, işine son verilmesinden korktuğunu kaydetti. Bu sırada garaja gelen belediye görevlileri, görüntü alınmasını engellemeye çalıştı. Bir görevli, Muhuttin Demirci’yi belediyeye ait minibüse bindirerek garajdan uzaklaştırdı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler