YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasımlı İlköğretim Okulu'ndan 52 ünite kan bağışı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde eğitim hizmeti veren Kasımlı İlköğretim Okulu, Kızılay Alaplı Şube Başkanlığı işbirliği ile...

Kasımlı İlköğretim Okulu'ndan 52 ünite kan bağışı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde eğitim hizmeti veren Kasımlı İlköğretim Okulu, Kızılay Alaplı Şube Başkanlığı işbirliği ile kan bağışı etkinliği düzenledi. Karlı ve soğuk havaya rağmen 52 ünite kan bağışı yapıldı.
Alaplı’da yılın son kan bağışı kampanyası Kasımlı İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi. Soğuk havaya rağmen katılımın yüksek olduğu kampanyada 52 ünite kan toplandı. Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, “Geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı kampanyasını toplum hizmeti olarak görüyoruz. Sosyal sorumluluk kapsamında bölgemizdeki velilerimize, din görevlilerimize ve köy muhtarlarına duyurduk. Duyarlı vatandaşlarımız bizi mahcup etmedi, destek verdi. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Kan bağışı çok önemli, bir ünite kan üç hayat kurtarıyor.” dedi.
Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit ise “Kasımlı İlköğretim Okulu’nda senenin en son kan bağışını yaptık. Hava şartlarına rağmen gayet güzel bir katılım var. Kasımlı İlköğretim Okulu öğretmen ve idarecileri çok güzel çalışmışlar. Zonguldak Kan Merkezi doktor ve hemşireleri sabah kar yağışına rağmen okula kadar gelip 52 ünite kan aldı. Kasımlı İlköğretim Okulu öğretmen ve idarecilerine, velilerine, kan bağışında bulunan Kızılay gönüllülerine ve Kan Merkezi görevlilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler